top of page

TRAININGEN

Als bedrijfseigenaar of HR-manager is het van cruciaal belang om de kwaliteit van je personeel en de effectiviteit van je organisatie voortdurend te verbeteren. Voor dit doeleinde hebben we een aantal vaste trainingen voorhanden, echter nemen we bij het ontwerpen van trainingen ten alle tijden de specifieke behoeften van jouw bedrijf en werknemers in acht om zo het meest effectieve trainingsprogramma te ontwikkelen. Bij het aanbieden van trainingen op maat staat impact en resultaat voorop. Dat betekent dat een traject niet eindigt na de training zelf, maar dat wij voor ieder vraagstuk een plan opstellen hoe we borging en in praktijk brengen van het geleerde zullen maximaliseren. 

Bij Specht Consultancy neem je geen training af, je neemt een resultaat af.

EEN DRIELUIK

De trainingen Persoonlijke Effectiviteit, Team Effectiviteit en Persoonlijk Leiderschap worden tevens als drieluik aangeboden. Je start hiermee een traject met een duur van ongeveer 8 maanden waarbij we gemiddeld 12 weken tijd hebben tussen de sessies door. In de tijden tussen de sessies door zorgen we voor inspiratie en activatie met behulp van de Daily Energy app waardoor je echt met de onderwerpen aan de slag gaat. Hierdoor ga je in de praktijk actief met de geleerde topics aan de slag en haal je maximaal rendement uit je investering. 

Trainingen op aanvraag

Naast bovenstaande drieluik bieden we ook andere trainingen aan zoals: 

  • Effectieve Communicatie

  • Feedbacktraining

  • Management Fundamentals

  • Inspirationeel leiderschap

Deze trainingen maken we op maat en stemmen we geheel af op het vraagstuk van de organisatie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

bottom of page