top of page

ORGANISATIE ADVIES

Door mijn ruime ervaring in het bedrijfsleven weet ik als geen andere welke onderwerpen spelen in het werkveld. Van diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer tot het gemotiveerd houden van de nieuwe generatie werknemers, van het belang van individuele ontwikkeling tot aan de overprikkeling en keuzestress door de overvloed aan mogelijkheden. Ieder vraagstuk binnen een organisatie is uniek, en zo benader ik dit dan ook. Consultancytrajecten gaan vaak hand-in-hand met training en coaching. ik probeer echter ten alle tijden het hoger doel voor ogen te houden en de organisatie aan het einde van een traject te voorzien van inzichten en advies waarmee je als organisatie vooruit komt. 

Trajecten op maat
Alle trajecten hieronder zijn op maat. Graag bespreek ik vooraf de invulling en stem ik deze af op jullie behoeften

Congres

1

Verandertrajecten

Groeiende bedrijven zijn continue in verandering. Hoe borg je dat je in tijden van verandering voldoende rekening houdt met het menselijk aspect en hoe houd je talent vast? Bij verandertrajecten denken we met je mee en stemmen we gezamenlijk af wat er voor jouw organisatie nodig is

 

2

2

Female Impact

Diversiteit op de werkvloer is aan de orde van de dag. Wij staan voor vrouwelijk leiderschap en onderzoeken, inspireren en adviseren bedrijven graag over hoe je meer vrouwen in managementrollen kunt krijgen. 

 

3

Leiderschapstrajecten

Voor verschillende lagen in de organisatie bieden we leiderschapstrajecten aan: voor startende managers hebben we Management Fundamentals, voor meer ervaren managers hebben we Inspirerend leiderschap en voor ervaren MT's bieden we trajecten op maat. Werken vanuit zelfinzicht is in alle leiderschaptrajecten key. 

bottom of page