top of page

HALLO!

Ik ben Brigitte Jansen. Ik ben een sociaal & economisch psycholoog in hart en nieren. Alle topics rondom groepsdynamiek, motivatie, interpersoonlijke dynamieken, bedrijfsculturen en leiderschap boeien mij uitermate. In mijn werk heb ik me dan ook altijd verdiept in de theorieën gerelateerd aan deze onderwerpen en geëxperimenteerd met verschillende methodes om zo na te gaan hoe je het maximale uit je team of organisatie haalt.

MIJN ACHTERGROND

Tijdens mijn studie Psychologie koos ik in mijn masterjaar de richting Economische Psychologie. Dat maakte de stap richting marketing als eerste baan heel logisch. Mijn carrière begon ik als Digital Marketeer bij Greenhouse Group en groeide al snel door naar meer klantverantwoordelijkheid en een managementrol. Ik werd verantwoordelijk voor grote teams en werkte voor grote klanten. Toen kwam ik in aanraking met groepsdynamieken en met uitdagingen in motivatie. Want hoe zorg je nou dat een team van 40+ personen volledig gemotiveerd werkt aan jouw klantdoelen? Binnen mijn klantteams experimenteerde ik daarom volop met methodes om iedereen maximaal te motiveren om uiteindelijk het beste werk voor de klant af te leveren. Omdat dit dermate belonend was om te doen begon ik, naast mijn huidige werk, trainingen te ontwikkelen. Ik merkte namelijk dat een groot deel van de winst te behalen was in een stukje zelfkennis en kennis over communicatietechnieken. Mijn rol werd gedurende de tijd steeds minder marketinggericht, steeds meer mens en teamgericht.

In mijn laatste jaren bij Greenhouse Group vervulde ik een managementrol en was ik onderdeel van het MT. Ontzettend leerzaam, maar ik wilde meer impact. Meer impact op de mens. 

 

Zodoende startte ik in januari 2023 met Specht Consultancy. Met Specht Consultancy beoog ik een positieve impact te maken op de mens door het geven van zelfinzicht en daarmee ook op de effectiviteit van een organisatie. Want het zijn mensen die het verschil maken in een organisatie!

Haal jij al maximaal potentieel uit je talent?

Liefde voor natuur 

COACHING IN HET BOS

Ik ben een echte natuurliefhebber en ik geloof in het belang van tijd doorbrengen in de natuur in deze tijd vol prikkels. De natuur is niet alleen goed voor onze fysieke gezondheid, maar ook voor onze mentale en emotionele gezondheid. Het biedt een welkome afwisseling van de constante stroom van informatie en stimuli waar we dagelijks aan blootgesteld worden. Ik hoop anderen te inspireren om hun liefde voor de natuur te herontdekken en te koesteren.

 

Coachingsgesprekken kunnen we uiteraard ook wandelend in de bossen voeren!

bottom of page